ContactgegevensFokuswonen
Postbus 6124
9702 HC Groningen


E: m.verbaas@fokuswonen.nl
I: www.fokuswonen.nl


Bedrijfsinformatie

Fokuswonen

Fokus wil bijdragen aan de praktische realisatie van woonconcepten voor mensen met een lichamelijke handicap, waardoor zij vrij, onafhankelijk en zelfstandig kunnen wonen en leven, als voorwaarde tot een volwaardige en ongehinderde maatschappelijk participatie, zoals voor ieder zónder functiebeperking.

Daartoe stimuleert Fokus de bouw van zogenoemde Fokusprojecten en biedt zij ADL-assistentie van hoge kwaliteit in dergelijke projecten. De maatstaf voor de kwaliteit van dienstverlening is de klanttevredenheid.

Personeelsleden worden uitgedaagd en getraind tot een professionele, klantvriendelijke en vraaggerichte wijze van dienstverlening in goede en gezonde arbeidsomstandigheden.

Fokus laat zich – behoudens de zorg voor goede arbeidsomstandigheden en -verhoudingen – niet in met de leefwijze, privacy en keuzen van de bewoner en biedt daarbij dan ook geen begeleiding. Daarmee wil Fokus zich onderscheiden van andere aanbieders van zorg en dienstverlening.
Fokus verzorgt als enige landelijke organisatie de assistentieverlening in zogenoemde ADL-clusters (Fokusprojecten). Fokus telt momenteel 97 projecten. Een Fokusproject bestaat uit 12 tot 20 Fokuswoningen en een ADL-eenheid. De Fokuswoningen liggen verspreid in de woonwijk.

Per Fokusproject geeft een locatiemanager leiding aan een team van ongeveer 20 ADL-assistenten. De Fokusprojecten zijn verdeeld over zes regio’s. Elke regio staat onder leiding van een regiomanager. De algemene leiding van Fokus is in handen van de voorzitter van de raad van bestuur.

Vanuit kantoren in Groningen en Utrecht wordt de assistentieverlening beleidsmatig, administratief en secretarieel ondersteund. Fokus heeft ruim 2500 medewerkers.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!