ContactgegevensKoninklijke BDU Uitgevers B.V.
Marconistraat 33
3771 AM Barneveld

T: 0342-494911
I: www.bdn.nl


Bedrijfsinformatie

Koninklijke BDU Uitgevers B.V.

De Koninklijke BDU is een zelfstandig bedrijf, dat zich enthousiast en succesvol bezig houdt met het inhoud geven aan en het exploiteren en produceren van media.

Dit gebeurt voornamelijk vanuit twee werkmaatschappijen:
Koninklijke BDU Uitgevers: het uitgeven van kranten, tijdschriften, boeken en websites.
Koninklijke BDU Grafisch Bedrijf: in de coldsetrotatie het drukken van kranten en in de vellenoffset het drukken van tijdschriften en projectdrukwerk.

Koninklijke BDU Uitgevers is een multimediaal bedrijf met 35 kranten met elk hun eigen website, tientallen tijdschriften, boeken en folders.

Met onze regionale dagblad en de nieuwsbladen die huis-aan-huis verschijnen bereiken we wekelijks 790.000 huishoudens in ons verspreidingsgebied. Elke krant heeft een eigen internetsite met het meest actuele nieuws. Nieuws dat de aandacht vasthoudt. Omdat het nieuws betreft uit de eigen regio of plaats. Nieuws dat wordt gemaakt door en voor mensen. Van mens-tot-mens dus!

Naast kranten geven we publieks- en vaktijdschriften, gidsen en specials uit in eigen beheer of in opdracht van derden. Deze tijdschriften kunnen volledig door BDU worden geëxploiteerd: veel ervaring en specialisme is opgedaan met advertentie-acquisitie.

De boeken die we uitgeven zijn van grote kwaliteit en hebben een sterk lokaal en regionaal karakter. Het betreft zowel literaire als naslag-werken en zijn direct via deze site te bestellen.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!