ContactgegevensOnlinevrijwilligerswerk.nl
Oude Kraan 74
6811 LL Arnhem


E: info@vrijwilligerswerkonline.nl
I: www.onlinevrijwilligerswerk.nl


Bedrijfsinformatie

Onlinevrijwilligerswerk.nl

Online vrijwilligerswerk is een platform voor en door organisaties die (gedeeltelijk) afhankelijk zijn van vrijwilligers. De samenwerkende partijen stimuleren mensen actief deel te nemen aan de maatschappij.

Vanuit de gedachte dat de samenleving gebaat is bij de actieve participatie van al haar burgers, stimuleert en faciliteert Online Vrijwilligerswerk op diverse manieren de betrokkenheid van vrijwilligers.

Doe mee
Dat betekent dat wij vrijwilligerswerk inzetten als middel om actief te participeren. Vanuit die visie delen de deelnemende partijen kennis om mensen maximaal te betrekken bij hun (leef)omgeving. Wilt u als partner actief deelnemen? Neem dan hier contact op.

Over Realimpact
Online vrijwilligerswerk is een initiatief van Realimpact. Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in Online Non-profit marketing. Naast impact op internet streven we naar impact in de tastbare wereld. Wij dragen waar mogelijk ons steentje bij en zijn bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo ondersteunen we gratis organisaties die geen budget hebben, maar wel een aansprekend profiel. Interesse? Neem dan hier contact met ons op!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!