ContactgegevensProjectbureau Opleiding en Advies
Impact 33
6921RZ Duiven

T: 026-3705068
F: 026-3213144
E: a.vanleeuwen@projectbureau.nl
I: http://www.projectbureau.nl

Aantal medewerkers: 4

Bedrijfsinformatie

Projectbureau Opleiding en Advies

Welkom op de website van ons Projectbureau. Betrokkenheid is het devies van de medewerkers en docenten welke bij het Projectbureau Opleiding en Advies werkzaam zijn. Deze is meteen merkbaar en voelbaar. Alle docenten zijn volledig gecertificeerde specialisten op hun vakgebied en zijn gedreven hun kennis en vaardigheden aan leerlingen over te brengen en om leerlingen te motiveren. Dat ons dat prima lukt wijzen de bovengemiddelde examenresultaten uit. Wij kennen een groeiende kring vaste klanten. Veel kandidaten komen terug voor een aanvullende of andere opleiding.

Het hoofddoel van ons Projectbureau is iedere cursist de mogelijkheid te bieden op een goede of nog betere toekomst en dat kan alleen met uitstekende opleidingen. Daarom is ons volledige cursusaanbod gecertificeerd en verzorgen we de basis- maar ook alle vervolgopleidingen welke leiden naar een erkend certificaat of diploma. Maatwerk is één van onze specialiteiten. In de afgelopen jaren zijn veel medewerkers in diverse bedrijven gecertificeerd op basis van een door ons op maat verzorgde bedrijfsopleiding.

Kijkt u eens rond op onze site en u zult zien dat veel van onze opleidingen ook te volgen zijn in het kader van de EU-Richtlijn Vakbekwaamheid. De volledige administratieve afhandeling wordt door ons Projectbureau gedaan. Dat houdt natuurlijk in dat alle kandidaten die een opleiding in het kader van de EU-Richtlijn hebben gevolgd daar, ook na vele jaren, informatie over de door hun gevolgde opleiding moeten kunnen krijgen. Bij ons kan dat met behulp van het splinternieuwe, speciaal voor ons geschreven computersysteem. Wij beloven u dat wij voor u klaar staan, ook na jaren.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!