ContactgegevensPropersona
Postbus 27
6870 AA Renkum

T: 026-48 33 111
E: m.van.noort@propersona.nl
I: www.propersona.nl


Bedrijfsinformatie

Propersona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeentes in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische problemen. Deze zorg wordt aangeboden in een klinische situatie, in deeltijdbehandeling of ambulant en is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
Een breed pakket aan behandelingen zorgt ervoor dat wij optimaal tegemoet kunnen komen aan de vraag en behoefte van cliënten. Onze behandelingen helpen cliënten beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.
Pro Persona wil de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen.

De medewerkers vormen het kapitaal van onze organisatie. Daarom kun je rekenen op interessant werk, groeimogelijkheden, goede arbeidsomstandigheden, resultaatgerichte en inspirerende leiding en goede communicatie. Wij beschouwen onze medewerkers als bron van kwaliteit, capaciteit en creativiteit. Elke dag leveren ruim 3500 medewerkers direct en indirect een bijdrage aan de zorg voor onze cliënten.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!