ContactgegevensSelbach HRM advies
Achterberggaarde 3
7414 VG DEVENTER

T: 06-81442142
E: info@selbach-hrmadvies.nl
I: www.Selbach-HRMadvies.nl


Bedrijfsinformatie

Selbach HRM advies

Paul Selbach van Selbach HRM advies is al ruim vijftien jaar actief in het personeelswerk binnen grote organisaties in verschillende branches. Nadat hij in de eerste jaren vooral operationeel actief was, is hij zich gaandeweg ook gaan richten op het ontwikkelen van organisaties en hun medewerkers. Inmiddels heeft Paul ervaring in zowel de non-profitsector als het bedrijfsleven (o.a. commerciële dienstverlening, bank- en verzekeringswezen, ICT, Transport en Logistiek en Automotive). Hierdoor is hij breed inzetbaar in zijn vakgebied. Zijn ervaring wordt ondersteund door de verschillende opleidingen en trainingen. “Ik heb van oorsprong een financiële achtergrond. Gedurende de eerste jaren in het bedrijfsleven merkte ik dat personeelsmanagement beter aansloot bij mijn passie en persoonlijke ambities. Na mijn opleiding HBO Personeel en Arbeid heb ik verschillende specialistische opleidingen en trainingen gevolgd waaronder arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden”, vertelt Paul: “Ik mer!
k dat mijn financiële kennis mij regelmatig helpt om beslissingen op personeel gebied financieel goed te onderbouwen. Dat is voor klanten heel prettig. Een investering moet immers altijd weer terugverdiend worden”.

Ondersteunen van bedrijven zonder personeelsadviseur Paul helpt kleine en middelgrote bedrijven op een praktische en no-nonsense wijze bij het oplossen van personeelsvraagstukken. Dat kan gaan over een eenvoudige vraag over het opnemen van een afspraak in de arbeidsovereenkomst tot het uitwerken van een systeem van functioneren en beoordelen. “Ik merk dat organisaties zich graag richten op hun hoofdactiviteiten. De ondersteunende taken, zoals personeelszorg, blijven dan wat onderbelicht”, zegt Paul. “Dat neemt niet weg dat organisaties het wél belangrijk vinden. Een goed personeelsbeleid nu, voorkomt problemen in de toekomst”. Paul illustreert dat met een voorbeeld: Een bedrijf wilde afscheid nemen van een medewerker die niet goed functioneert. Uit het personeelsdossier was dit helaas niet op te maken. In het verleden waren er geen functioneringsgesprekken gevoerd. Het was de medewerker nooit duidelijk gemaakt dat zijn werkgever van hem verwacht dat hij bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen. Dit was aanleiding tot het invoer!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!