ContactgegevensWerk genoeg in Duitsland
Gr.van Prinstererlaan 122
5237CH 's-Hertogenbosch

T: 0625502007
E: jobs@buijsamc.nl
I: www.buijsamc.nl/werkeninduitsland

Aantal medewerkers: 2


Bedrijfsinformatie

Werk genoeg in Duitsland

‘Nederlandse werkzoekenden en Duitse werkgevers aan elkaar koppelen’; dát is de missie van Huub Buijs en Ute Houweling, initiatiefnemers van het programma ‘Verken je grenzen! Werk genoeg in Duitsland!’ Want in Duitsland is werk genoeg, terwijl in Nederland veel mensen ongewild thuiszitten. Het programma ondersteunt:

a) particuliere werkzoekenden bij het zetten van de noodzakelijke stappen naar de Duitse arbeidsmarkt en het vinden van een baan;

b) werkgevers in de grensstreek die moeten reorganiseren en hun medewerkers willen voorbereiden op het vinden van nieuw perspectief in Duitsland.

Training ‘Werken in Duitsland’
‘Verken je grenzen! Werk genoeg in Duitsland!’ bestaat uit een combinatie van training, coaching, arbeidsbemiddeling en outplacement. Kern van het programma vormt de ééndaagse groepstraining ‘Werken in Duitsland’. Na afloop van deze training kun je een goede afweging maken: ‘Ga ik werken in Duitsland of blijf ik toch in Nederland? In dat eerste geval kun je bij ons je CV achterlaten en gaan wij binnen ons Duitse netwerk voor je op zoek naar een baan. Werkgevers bieden we een incompany programma op maat aan.

Extra ondersteuning?
Om jouw kans op succes te vergroten, kun je als aanvulling op de basistraining tegen een meerprijs kiezen voor: Duitse sollicitatietraining, Training ‘Duits op de werkvloer’ en Praktische sollicitatiehulp.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in regio Arnhem

Vind een bedrijf in regio Arnhem


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-Arnhem.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-Arnhem.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!