Klik hier voor meer info:

Vacatures uit Arnhem vind je overal. Dus wat maakt ons zo speciaal?

Vacaturebank Arnhem wil u meer bieden dan alleen maar vacatures in de regio Arnhem.

Behalve alle standaard werkzoekenden wonen in een regio namelijk ook scholieren, jonge en oude mensen en werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons kan dus iedereen iets vinden. Wij zijn een vacaturebank die maatschappelijk verantwoord werkt. Voor een deel plaatsen wij gratis vacatures in verschillende rubrieken.

 

Bedrijven plaatsen vacatures in Arnhem op vacaturebank-arnhem.nl!

 • Alle websites zijn 100 % interactief:
  • Bedrijven kunnen vacatures zelf aanmelden, afmelden, verlengen,...
  • Bedrijfsprofielen plaatsen met logo.
  • Op zoek gaan naar geschikte kandidaten in de database.
  • De kijkcijfers staan per vacature vermeld net als de online sollicitaties.
  • (Waardoor een succesvolle plaatsing wel meetbaar is!)
  Wacht dus niet en plaats uw vacature(s) op onze regionale vacaturebanken.

Waarom kiezen bedrijven voor ons?

De meeste bedrijven in de regio Arnhem zijn op zoek naar een werknemer die niet verder weg woont dan 30-40 km. Daarom plaats je een regionale vacature online op een regionale vacaturebank.

Schrijf je nu in

Met onze lage prijzen en goede service en door samen te werken met de regionale kranten, radio, specialist voor video en social media e.d. hebben wij verschillende aanbiedingen om uw vacature maximaal onder de aandacht te brengen.

 

Bijzondere rubrieken:

Verder heb ik een aantal rubrieken die op dit moment nog niet te vinden zijn op andere websites. Dit zijn "Re-integratie" en "Vrijwilligerswerk". Voor het jonge publiek komen er rubrieken "Vakantiewerk" en "Opleidingsbedrijven". Hier staan dan ook de vacatures van bedrijven die op zoek zijn naar leerlingen. Hierbij komt nu nog werken naar vermogen. Ook een gratis rubriek.

 http://www.vacaturebank-arnhem.nl biedt u veel mogelijkheden.

 

Inzage in CV’s van werkzoekenden. Bedrijven in de regio Arnhem en omstreken vinden op Vacaturebank-Arnhem voordeling een passende werknemer!

Op onze site kunnen werkzoekenden hun CV achterlaten. Klanten van onze site die een inlogcode hebben, kunnen deze inzien en zelf op zoek gaan naar een geschikte werknemer. Een geschikte kandidaat vindt u immers beter in uw eigen regio.

Heeft u zelf nog ideeën, suggesties of opmerkingen, dan horen wij dat graag.

Mail ons dan via mailto:info@vacaturebank-arnhem.nl