Bedrijfsprofielen (4)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

De Zorgdrager BV

Zelfstandig wonen met begeleiding
De cliënt wordt gestimuleerd zelfstandig te wonen en krijgt daarbij van De Zorgdrager de nodige ondersteuning en begeleiding. De Zorgdrager tekent niet alleen voor de huisvesting, maar verleent ook hulp bij zaken als huishouding, persoonlijke verzorging en budgettering. Daarnaast biedt De Zorgdrager alle mogelijkheden tot externe behandeling van psychische klachten door erkende psychologen en psychiaters.
Cliënten die gebruik willen maken van deze vorm van zelfstandig wonen, dienen in het bezit te zijn van een CIZ-zorgindicatie. Na aanvraag vindt een intakegesprek plaats met een zorgcoördinator. Hierin wordt de zorgbehoefte nauwkeurig geïnventariseerd. Bij een positieve intake kan binnen enkele weken tot plaatsing worden overgegaan. Vervolgens wordt een uitgebreid begeleidingsplan opgesteld.
Van plaatsing is vanzelfsprekend alleen sprake wanneer De Zorgdrager op de volledige medewerking van de cliënt kan rekenen. De cliënt moet dezelfde intentie hebben als die De Zorgdrager voor hem of haar voor ogen heeft: het streven naar een geregeld en gelukkig leven.

Ressenerbroek 3
6666 MP Heteren

T: 026 2020 610
E: info@dezorgdrager.nl
I: www.dezorgdrager.nl


MatchPol

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. In Polen, waar de meeste van onze werknemers vandaan komen, beschikken we daartoe over een aantal contactpersonen. Al onze arbeidskrachten worden begeleid door een intercedent die meertalig is en dus zowel Nederlands als de moedertaal van de betreffende werknemer spreekt.

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. Voor meer informatie over werving en selectie, huisvesting, woon en werkverkeer en de begeleiding van onze arbeidskrachten kunt u onderstaande links gebruiken.

Vlamoven 34
6862 TN Arnhem

T: 026-3235252
E: info@matchpol.nl
I: www.matchpol.nl


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.