Bedrijfsprofielen (3)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

MatchPol

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. In Polen, waar de meeste van onze werknemers vandaan komen, beschikken we daartoe over een aantal contactpersonen. Al onze arbeidskrachten worden begeleid door een intercedent die meertalig is en dus zowel Nederlands als de moedertaal van de betreffende werknemer spreekt.

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. Voor meer informatie over werving en selectie, huisvesting, woon en werkverkeer en de begeleiding van onze arbeidskrachten kunt u onderstaande links gebruiken.

Vlamoven 34
6862 TN Arnhem

T: 026-3235252
E: info@matchpol.nl
I: www.matchpol.nl


Onlinevrijwilligerswerk.nl

Online vrijwilligerswerk is een platform voor en door organisaties die (gedeeltelijk) afhankelijk zijn van vrijwilligers. De samenwerkende partijen stimuleren mensen actief deel te nemen aan de maatschappij.

Vanuit de gedachte dat de samenleving gebaat is bij de actieve participatie van al haar burgers, stimuleert en faciliteert Online Vrijwilligerswerk op diverse manieren de betrokkenheid van vrijwilligers.

Doe mee
Dat betekent dat wij vrijwilligerswerk inzetten als middel om actief te participeren. Vanuit die visie delen de deelnemende partijen kennis om mensen maximaal te betrekken bij hun (leef)omgeving. Wilt u als partner actief deelnemen? Neem dan hier contact op.

Over Realimpact
Online vrijwilligerswerk is een initiatief van Realimpact. Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in Online Non-profit marketing. Naast impact op internet streven we naar impact in de tastbare wereld. Wij dragen waar mogelijk ons steentje bij en zijn bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo ondersteunen we gratis organisaties die geen budget hebben, maar wel een aansprekend profiel. Interesse? Neem dan hier contact met ons op!

Oude Kraan 74
6811 LL Arnhem


E: info@vrijwilligerswerkonline.nl
I: www.onlinevrijwilligerswerk.nl


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.