Bedrijfsprofielen (4)
<<   Pagina 1 van 2    >>  

arbeids-contract.nl

U bent op zoek naar een goede nieuwe arbeidscontract?
U bent voornemens een nieuwe werknemer in dienst te nemen?

Stel dan uw arbeidscontract op via onze website en voorkom juridische conflicten met uw werknemer. Arbeids-contract.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het opstellen van arbeidscontracten. Ons team bestaat uit juristen en arbeidsrechtspecialisten. Onze arbeidscontracten zijn waterdicht en maatwerk, zodat u met een gerust hart nieuwe werknemers in dienst kan nemen.
Met behulp van een online vragenlijst en een intelligent juridisch systeem stellen wij arbeidscontracten op. Na het doorlopen van de online vragenlijst wordt binnen 15 minuten het arbeidscontract per e-mail toegestuurd. De vragen beantwoorden duurt slechts 10 minuten. Indien er een cao binnen op uw bedrijf van toepassing is toetsen onze juristen binnen 1 werkdag uw arbeidscontract aan de toepasselijke cao.

Beantwoord de vragen en wij stellen uw maatwerk arbeidscontract op!

Levering binnen 15 min (per e-mail)
Word-document: eenvoudig aanpassen
Juridische ondersteuning
Duidelijke prijs: € 49,-

Roomweg 64
7523 BG Enschede

T: 053-8200201
I: www.arbeids-contract.nl/in/vacaturebank


MatchPol

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. In Polen, waar de meeste van onze werknemers vandaan komen, beschikken we daartoe over een aantal contactpersonen. Al onze arbeidskrachten worden begeleid door een intercedent die meertalig is en dus zowel Nederlands als de moedertaal van de betreffende werknemer spreekt.

MatchPol besteed veel aandacht aan werving en selectie. Voor meer informatie over werving en selectie, huisvesting, woon en werkverkeer en de begeleiding van onze arbeidskrachten kunt u onderstaande links gebruiken.

Vlamoven 34
6862 TN Arnhem

T: 026-3235252
E: info@matchpol.nl
I: www.matchpol.nl


<<   Pagina 1 van 2    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.