Onderwijsinstellingen (2)
<<   Pagina 1 van 1    >>  

Dirksen

Dirksen Opleidingen is gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit. Dit wordt onder andere bereikt door zware eisen te stellen aan lesmateriaal, docenten en lesstofontwikkelaars. Veel van onze docenten zijn werkzaam in het bedrijfsleven of hebben bedrijfservaring.
Dirksen Opleidingen heeft als informatica-, elektronica- en telecommunicatiespecialist ruim 45 jaar ervaring in het opleiden van individuen en groepen. Bij Dirksen kunt u kiezen uit het aanbod van ruim 250 opleidingen en trainingen van zowel mbo- als hbo-niveau. Ter afsluiting kunt u een landelijk erkend examen afleggen. Het diploma, certificaat of getuigschrift dat u bij goed resultaat ontvangt, geniet grote waardering in het bedrijfsleven. Uiteraard mag u na het afronden van onze hbo-opleidingen de bachelor of ingenieurstitel (ing.) voeren.
Onze opleidingen worden "in huis" ontwikkeld. Dat doen wij samen met een team van gemotiveerde docenten en auteurs. Al deze mensen hebben ruime praktijkervaring en dragen hun kennis graag aan u over. Ons lesmateriaal is speciaal ontwikkeld voor afstandsonderwijs. De opleidingen zijn opgezet volgens een vast didactisch principe. U vindt veel voorbeelden uit de praktijk en bondige samenvattingen. Al ons lesmateriaal is modulair opgebouwd. In de lesstof zijn veel vragen en opdrachten opgenomen. Hierdoor studeert u actief en kunt u steeds controleren of u de lesstof voldoende beheerst. Vrijwel elke cursus bevat een eindles. Hiermee kunt u testen of u klaar bent voor het examen.
Wij doen er alles aan om uw studie tot een succesvol einde te brengen. Wij begeleiden u van het kiezen van de juiste studie tot en met het voorbereiden van uw examen.
Alle opleidingen en trainingen kunnen voor bedrijven naar wens worden aangepast. Of het nu gaat om het aantal cursisten, de cursusinhoud, de locatie of de prijs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Parkstraat 27
6828 JC Arnhem


I: http://www.dirksen.nl/


HAN Employement Arnhem

Vacatures voor jou!
Wij informeren, adviseren en ondersteunen afgestudeerde Hbo studenten bij het vinden van de juiste baan. Werkgevers kunnen bij ons terecht met hun vacatures en opleidingsvraagstukken. Wij gaan op zoek naar de juiste kandidaten voor deze vacatures of bieden opleiding en training op maat aan.

Plaats je cv
Ben je starter of heb je al ruime werkervaring en ben je op zoek naar een baan op hbo-niveau? Wil je op de hoogte worden gehouden van het vacature-aanbod van HAN employment? Meld je dan aan via onze website en plaats je cv.

Werkzoekenden en Werkgevers

HAN Employment biedt werkzoekenden en werkgevers diverse mogelijkheden. Kijk voor meer informatie onder Werkzoekenden en Werkgevers op onze website www.hanemployment.nl. Wij zijn je / u graag van dienst bij de zoektocht naar de juiste baan of de juiste kandidaat.

Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

T: 026-3658301
E: hanemployement@han.nl
I: www.hanemployment.nl


<<   Pagina 1 van 1    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.