Ben je werkzoekend?

Klik hier voor onze meeste gestelde vragen voor werkzoekenden

Klik hier voor hulp
Ben je een werkgever?

Klik hier voor onze meeste gestelde vragen voor werkgevers

Klik hier voor hulp

Help voor werkzoekenden

Wat is je vraag?

24 resultaten

Via onze website kun je eenvoudig een gratis account aanmaken. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres. Na aanmelding krijg je direct een mailtje van ons. Klik op de link om je account te activeren. Stel een wachtwoord in en je account is klaar.

Het kan zijn dat deze e-mail in je spam terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat er een typfoutje zit in het door jou opgegeven e-mailadres. Is dit allemaal niet het geval? Neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul hier het e-mailadres van je account in en klik op ‘Herstel wachtwoord’. Er wordt een herstelmail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de herstelmail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Lukt het toch niet om in te loggen? Neem dan contact met ons op via info@jobit.nl.

Ga in je account naar ‘Mijn gegevens’. Hier kun je jouw contactgegevens wijzigen, je wachtwoord aanpassen, je status wijzigen of een andere profielfoto uploaden.

Ga in je account naar ‘Mijn gegevens’. Onderaan staat de optie om je account te verwijderen. Al je gegevens, zoekopdrachten en sollicitaties worden dan verwijderd. Let op: dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Wij bieden vacatures door het hele land aan. Voor elke branche, functiegroep of opleidingsniveau is bij ons een vacature te vinden.

Je kunt zoeken op meerdere zoekcriteria, zoals functietitel, branche en plaats.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak dan eenvoudig een vacaturealert aan.

In jouw account kun je eenvoudig je cv uploaden. Het toevoegen van je cv maakt je profiel nog interessanter voor opdrachtgevers.

Bovenaan de vacature, aan de rechterkant, staat de naam van het uitzendbureau waardoor de vacature is geplaatst. Klik op deze naam. Je komt dan in het overzicht van het uitzendbureau. Onder het tabblad ‘Over [naam uitzendbureau]’ vind je alle contactinformatie.

Een vacaturealert kun je zelf aanmaken als je een account hebt aangemaakt. 

  • Selecteer de criteria waar jouw alert aan moet voldoen. Kies er bijvoorbeeld voor om alle administratieve vacatures in een bepaalde plaats te ontvangen.
  • Selecteer hoe vaak je een alert wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit: direct, dagelijks of wekelijks. 
  • Sla de alert op en je krijgt voortaan alle relevante vacatures in je mailbox. 

Je kunt meerdere vacaturealerts aanmaken.

Je kunt jouw aangemaakte vacaturealert wijzigen of stopzetten in je account. Ga in je account naar ‘Vacaturealerts’. Hier staan alle alerts die je hebt aangemaakt. Onder de knop ‘Opties’ kun je de vacaturealert bewerken, pauzeren of verwijderen.

Ja, het is mogelijk om een vacaturealert aan te maken zonder account. Je krijgt dan wel nog een mail om je vacaturealert te activeren.

Je laatste zoekopdracht wordt automatisch bewaard in je account onder het kopje ‘Zoekopdrachten’. Klik op de zoekopdracht om deze te openen in een nieuw tabblad. Onder ‘Opties’ is het mogelijk om van de zoekopdracht een vacaturealert te maken of om de zoekopdracht te verwijderen.

Klik op het hartje naast de vacaturetitel. De vacature komt nu in het tabblad ‘Bewaard’ te staan. Wil je de vacature niet meer bewaren? Klik dan nogmaals op het hartje. Als je een account hebt van Vacaturebank Arnhem, dan komt de vacature ook in je account onder ‘Bewaarde vacatures’ te staan.

Je kunt direct solliciteren via Vacaturebank Arnhem. Klik op de knop ‘Solliciteer direct’. Als je al bent ingelogd, dan staan je naam en e-mailadres al vermeld. Voeg je cv toe en eventueel een motivatie. Je kunt de sollicitatie direct versturen. 

De status van je sollicitatie kun je terugvinden in je account onder ‘Sollicitaties’. Hier vind je alle berichten over je sollicitatie.

Ja, het is mogelijk om te solliciteren zonder account. Het is dan niet mogelijk om de status van je sollicitatie te volgen.

Ja, het is mogelijk om te solliciteren zonder cv. Bedenk wel dat het toevoegen van je cv je kansen op het vinden van je droombaan vergroot.

Het is mogelijk om je sollicitatie te motiveren. Vul in het invulveld in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

Ga in je account naar het tabblad ‘Sollicitaties’. Hier vind je een overzicht van alle vacatures waarop je hebt gesolliciteerd.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om een vacature door te sturen.

Om te reageren op vacatures hoef je niet te betalen. Een account is helemaal gratis.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@jobit.nl.

Bekijk hoe u een medewerker een rol geeft en hoe u zelf rollen aanmaakt.

Staat jou antwoord er niet bij, stel dan hier je vraag

To navigate
Press Enter to select